Am lansat noul site Cosmogas România!

Am lansat noul site Cosmogas România!

am-lansat-site-ul-cosmogas

Vă urăm bun venit pe noul site Cosmogas România!

Pentru aceia dintre voi care nu au aflat încă, Cosmogas este un producător italian de centrale termice în condensație și dublă condensație, pompe de căldură, încălzitoare de apă și produse hibride, care îmbină atât folosirea energiilor din surse regenerabile, cât și energia electrică.

Am creat blogul Cosmogas România, deoarece dorim și ne ambiționăm să-i informăm în mod corect pe consumatori care sunt problemele de interes general din domeniul centralelor în condensație, energiei termice și regenerabile.

De aceea, pe blogul Cosmogas veți găsi diverse articole, sfaturi care v-ar putea ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează produsele dumneavoastră, informații despre poluare și schimbarea climatică și cum pot fi acestea combătute cu ajutorul produselor care folosesc surse regenerabile de energie și produse convenționale cu grad de poluare scăzut, alte subiecte de interes, legate de legislațiile noi apărute, care vizează produsele pe care le folosiți și cum v-ar putea afecta acestea pe termen scurt sau lung.

Vă încurajăm, de asemenea, să ne spuneți și părerile dumneavoastră despre subiectele abordate de noi, care sunt lucrurile care vă deranjează sau care vă plac la produsele noastre și nu numai.

Orice tip de feedback din partea dumneavoastră este încurajat și apreciat de compania noastră!

Ne puteți contacta oricând pe e-mail, la office@cosmogasromania.ro pentru orice tip de nelămuriri, neclarități sau propuneri, iar dacă doriți să vă aflați permanent în legătură cu noi, vă recomandăm să ne urmăriți pe paginile de Facebook și LinkedIn!

Sperăm ca experiența dumneavoastră pe site-ul nostru să fie una plăcută!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *