Mereu alături de noi

Mereu alături de noi

mereu_alaturi_de_noi

Cu ocazia relansării site-ului Cosmogas România, am dori să mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru că au fost mereu alături de noi și ne-au susținut în deciziile pe care le-am luat! Toate lucrurile pe care le-am realizat în decursul ultimilor ani, nu ar fi fost posibile fără sprijinul acordat de ei.

Credem cu tărie că succesul unei companii se află în strânsă legătură cu conexiunile și partenerii pe care îi are alături de ea. De aceea, am dori să mulțumim, pe această cale, în mod special domnului Alexandru Popescu și companiei pe care o reprezintă, Future Line Instal, companie care a asigurat punerea în funcțiune a centralelor Cosmogas vreme de 20 de ani și care în prezent se ocupă de gestionarea partenerilor de service Cosmogas din toate județele și orașele importante ale țării. Fără contribuția lor atentă și eforturile depuse, nu am fi putut acorda suport 24h/24, atât partenerilor de service, cât și beneficialilor finali. Pentru acest lucru suntem încântați și recunoscători!

Dorim, de asemenea, să mulțumim și domnului Codruț Chirculescu și companiei pe care o reprezintă, Varia Holding, a căror pasiune pentru centralele Cosmogas este la fel de mare ca și a noastră. Devenind un bun cunoscător al centralelor Cosmogas, Varia Holding a înțeles care sunt avantajele și performanțele formidabile ale centralelor Cosmogas, reușind astfel să promoveze și comercializeze, vreme de 16 ani, o marcă italiană de succes! Încrederea acordată centralelor Cosmogas este aceeași pe care o avem și noi, în calitate de unic distribuitor al centralelor Cosmogas pe piața din România și datorită acestui fapt, nu ne putem simți altfel, decât măguliți!

Ținem să îi mulțumim și domnului Mirel Grumăzescu și Grumtech, o companie de instalații și service care promovează numai și numai calitatea. Grumtech și-a început documentarea intensă despre centralele Cosmogas chiar de la primele contacte pe care le-a avut cu produsele noastre. Volumul impresionant de informații acumulat despre Cosmogas le-a permis acestora să furnizeze servicii care s-au ridicat constant la înălțimea brandului italian. Dedicarea dumneavoastră față de centralele Cosmogas este una demnă de admirația noastră!

Nu uităm să mulțumim nici celorlalți parteneri ai noștri, care au fost alături de noi și ne-au sprijinit constant

Munca și eforturile depuse de dumneavoastră s-au reflectat în numeroasele realizări ale companiei noastre, pe care le-am obținut de-a lungul anilor!

Suntem încântați și bucuroși să vă avem alături de noi și pe viitor!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *