MYdens T

NOUA TEHNOLOGIE DE CAZANE ÎN CONDENSAȚIE DE MARI PUTERI

Gama MYdens T, cu puteri de la 60 la 280 kW reprezintă noua gamă de cazane în condensație de mari puteri, brevetate și construite intern de Cosmogas

  • DESIGN INOVATIV, COMPACTE, CAPABILE ȘI SIMPLISTE.

Studiate pe principiul „ingrombare poco” sau „ocupă puțin spațiu”, MYdens T a fost dezvoltat pe verticală pentru a permite optimizarea spațiului pentru încăperile tehnice nou construite sau pentru cele reamenajate. Furnizând puteri de până la 280 kW și grație greutăților mici, ele pot fi transportate cu ușurință și poziționate în spațiile tehnice.

  • MODULARITATE MONOBLOC

Fiecare grup este dotat de la 1 la 4 schimbătoare de căldură C.R.V., de 70 Kw fiecare: un sistem monobloc care optimizează puterea furnizată în baza efectivă a cerințelor instalației, garantând permanent o eficiență maximă.

  • CÂMP AMPLU DE MODULARITATE 1:20

Sincronizarea perfectă a controlului cascadei  și a „rotației” schimbătoarelor combinate cu sistemul de amestec aer/gaz COSMOMIX, permit un câmp amplu de modularitate de 1:20 pentru Mydens 280 T, până la 1:160 în cazul unei cascade de 8 MYdens 280T pentru o putere de până la 2240 Kw.

  • SCHIMBĂTOR DIN OȚEL INOXIDABIL AISI 316 Ti(Titan)

Fiecare schimbător C.R.V. este construit fără suduri și este capabil să funcționeze cu presiuni de până la 11 bar.

  • ARZĂTOR PREAMESTEC ECOLOGIC

Toată gama este dotată cu arzătoare preamestec ecologice din fibre de FeCrAl

  • RANDAMENT MAXIM CHIAR ȘI LA CONSUMURI MICI

Pot fi dispuse de valve cu două căi care oferă un randament ridicat în funcție de sezon pentru sisteme care au variații mari de putere.